Eroare


← inapoi la Bliss Romania

Avem plăcerea să vă anunţăm că ICAP Romania şi Cycle European, companii membre ale ICAP Group, organizează cea de a-IVa ediţie a
Conferinţei de Management al Riscului de Creditare
ȋn data de 24 mai 2013 la Radisson Blu Hotel din Bucureşti.


Anul acesta, lectorul de prestigiu al conferinţei va fi Profesorul Eduard Altman, una dintre cele “100 de personalităţi cele mai influente din lume” (2005, “Trezorerie şi Risc Management”) şi expert in Analiza Riscului de Creditare, Faliment Corporativ, Obligaţiuni cu Debit Ȋnalt şi Datorii.

Mai mult decȃt atȃt, Agenda va include un panel de discuţii la care va vor participa directori de nivel C din Romȃnia şi prezentări ale unui Economist Senior şi ale Directorilor de nivel ȋnalt pe probleme de Credit Risc.

Ȋn ultimii 3 ani, această Conferinţă specializată a atras peste 800 de CEO, CFO şi directori, a avut suportul a 40 de sponsori, devenind o instituţie ȋn piaţa din Romȃnia.

VORBITORI INVITATI

Profesor Edward Altman

Edward Altman a fost numit unul dintre cei “100 oameni cei mai influenţi din lume” (2005, publicaţia “Treasury and Risk Management”) şi este un expert în probleme de Analiză a Riscului Comercial, Faliment Corporativ, Obligaţiuni cu Debit Înalt şi Datorii.
Edward Altman detine titlul Max L. Heine Profesor de Finanţe la Universitatea Stern School of Business din New York. Încă din 1990, el conduce cercetările în domeniile Venituri Fixe şi Pieţe de Credit din cadrul Centrului Salomon, NYU şi este şi în prezent Directorul acestui centru de renume. De asemenea, el ocupă şi funcţia de « Visiting Professor” la diverse şcoli de business din SUA, Brazilia, Franţa, Italia, Tara Galilor şi Australia.
Profesorul Altman este cel care a ridicat problema cu privire la formula Z-score şi evoluţia sa în scara Z. El a scris peste 35 de cărţi şi peste 100 de articole despre Falimentul Corporativ şi Riscul de Creditare. Mai mult decât atât, el a consiliat numeroase organizaţii guvernamentale şi financiare şi diverse industrii.


Pelin Aylangan, Vice Preşedinte, Parteneriate, Sud-Estul Europei & Pieţe Emergente, D&B

În prezent, Pelin Aylangan gestionează relaţiile D&B cu reţeaua sa de parteneri din ţările emergente, Orientul Mijlociu şi Africa. Zona sa acoperă peste 100 de ţări. Înainte de a se alătura echipei Parteneriate Internaţionale D&B, ea a deţinut diverse funcţii în cadrul diviziei Soluţii Guvernamentale D&B din Washington. Ea deţine o diplomă de licenţă în Economie şi un MBA la Universitatea Rochester din New York.  
TRIMITEREA FORMULARULUI DE INREGISTRARE PRESUPUNE ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR